عفونت زخم  می توانند از منابع متعددی ایجاد شود. به عنوان مثال خراشی که از افتادن در پیاده رو ایجاد شده می تواند باعث شود ذرات کوچک آسفالت یا دیگر عوامل آلوده به میکروب به پوست شما وارد شود. همچنین زخم بریدگی با یک ف کهنه می تواند برای جلوگیری از عفونت به مراقبت های پزشکی نیاز داشته باشد.
علاوه بر حوادث، عفونت های ناحیه جراحی در مقایسه با دیگر عفونت های بیمارستانی بسیار رایج و پرهزینه هستند. آمارها نشان می دهد که ۲ تا ۵ درصد از بیمارانی که تحت عمل جراحی قرار می گیرند، دچار عفونت می شوند. عفونت هزینه های درمان را بالا برده و مدت بستری شدن در بیمارستان را تقریبا ده روز افزایش می دهد.

علل، علائم و درمان عفونت زخم

در اینجا چند علت و نشانه مربوط به زخم عفونی که باید به آن توجه داشت را بیان می نماییم.

قرمزی مداوم

در حالی که نواحی اطراف بریدگی در ابتدا غیر معمولی مشاهده می شود، اگر این ناحیه همچنان قرمز رنگ بماند یا وضعیت و ظاهر آن بدتر شود، می تواند نشانه ای از عفونی شدن زخم باشد. در صورتی که به نظر می رسد که نواحی قرمز اطراف زخم در حال گسترش هستند یا بافت قابل مشاهده است، شما می بایست از متخصص زخم کمک بگیرید. متخصص زخم شما را بررسی کرده و در صورت تایید عفونت درمان های مناسب را آغاز می نماید.

درد مداوم

زخم می تواند باعث ایجاد درد شود، اما وقتی درد افزایش یافته و یا طولانی تر از آنچه باید ادامه می یابد، می تواند نشانه ای از ایجاد عفونت در زخم باشد. اگر درد مداوم داشتید یا شدت درد افزایش پیدا کرد، به متخصص زخم مراجعه نمایید.

زهکشی

زهکشی از زخم در طی دوره التهاب روند بهبود طبیعی است و این مقدار کم از زهکشی مشکلی ندارد. اما زهکشی سنگین، سبز رنگ و با بوی نامطبوع می تواند نشانه ای از عفونت باشد. ترشحات زرد و با مقدار کم بخش طبیعی از فرایند بهبود زخم است و بیانگر عفونت نیست.

بیماری

اگر چه که علائم عفونت ممکن است در اطراف محور زخم قرار گیرند، این علائم همچنین می توانند منجر به بیماری های شوند که بر تمام بدن شما تاثیر می گذارد، مانند تب و تهوع.

شناخت علائم عفونت زخم

شایع ترین نشانه های زخم عفونی عبارتند از درد، تورم، قرمزی، بوی بد و زهکشی چرکی. همچنین ممکن است دچار تب محلی شوید که در آن زخم بسیار گرمتر از پوست اطراف آن احساس می شود. تغییرات غیر طبیعی در رنگ و اندازه زخم، مانند رگه های قرمز نیز می تواند جزء علائم عفونت باشد.
اگر عفونت گسترش یابد، علائم شدیدتری مثل تب، درد های بدنی، احساس ناراحتی، حالت تهوع، اسهال یا قرمزی در مناطق دیگر پوست شروع می شود.

نحوه مراقبت از زخم های عفونی

درمان به نوع عفونت بستگی دارد، بنابراین به محض اینکه شما متوجه علائم عفونت شدید، باید با متخصص زخم خود تماس بگیرید و یا به کلینیک زخم  مراجعه نمایید. متخصص زخم شما ممکن است زخم را با محلول آنتی بیوتیک یا پماد پانسمان کند و سپس آنتی بیوتیک های خوراکی برای ادامه مبارزه با باکتری ها تجویز نماید. برای بازگشت به مسیر بهبود، ضروری است زخم های عفونی را طبق تجویز پزشک شستشو داده و پانسمان نمایید.


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

نمایندگی تعمیر لوازم خانگی در محل - تعمیرگاه نوین دنیای عینک آفتابی و طبی مدرک نمایندگی زایس Kevin خرید فروش نمایندگی مرمریت مشکی و طوسی Prettie خدا James پرستار سالمند ، پرستار کودک ، پرستار در منزل زندگي برتر زندگی کوتاهه دانلود پاورپوینت های آماده با موضوعات مختلف